Uusimmat

”Ei tämä ole mikää #metoo-juttu”, totesi masturboiva näyttelijä – Renny Harlinin elokuvan tähteä syytetään seksuaalisesta häirinnästä

30.10.2018 08:58 Muropaketin toimitus

Remember the Titansista, Runaways-sarjasta ja Renny Harlinin ohjaamasta Drivenistä tuttua Kip Pardueta syytetään naiskollegaansa kajoamisesta ja seksuaalisesta häirinnästä.

Näyttelijä Sarah Scott on kertonut Los Angeles Timesille, että Kip Pardue käyttäytyi Mogulettes-tv-elokuvan kuvauksissa täysin asiattomasti viime toukokuussa. Kun näyttelijät kuvasivat seksikohtausta, ohjasi Pardue Scottin käden penikselleen.

Myöhemmin Driven-tähti kutsui kollegansa pukuhuoneeseensa ja alkoi masturboida tämän edessä.

Kun Sarah Scott kysyi, mitä Kip Pardue oikein kuvittelee tekevänsä, kuului vastaus:

”Ei tämä ole mikään #metoo-juttu. En ole sinun työnantajasi. En voi irtisanoa sinua”.

Los Angeles Timesin kysyttyä Parduen kommentia syytöksistä, myönsi näyttelijä siirtäneen Sarah Scottin käden etumukselleen ja pahoitteli asiaa ”väärintulkintana”. Väitteet masturboinnista Pardue kuitenkin kiisti.

Tapahtuneen jälkeen Scott teki Parduesta ilmoituksen viranomaisille, näyttelijöiden liittoon ja Mogulettesin tuottajille.

Los Angeles Timesin verkkosivut on estetty useimmilta eurooppalaisilta lukijoilta. Tapauksesta voi kuitenkin lukea lisää esimerkiksi CBR-sivustolta.

Muropaketin uusimmat