Elisa Viihde Viaplaysta voi nyt katsoa kaksi tuoretta Arnold Schwarzeneggerin elokuvaa – toista ei Suomen teattereissa koskaan esitetty

04.12.2020 09:36 | Muropaketin toimitus

Viaplay yhdistyi tällä viikolla Elisa Viihde Aitioon ja samalla palvelun elokuvatarjonta kasvoi melkoisella pinolla uusia elokuvia.

Viaplay on nyt siis nimeltään Elisa Viihde Viaplay. Pitkä on nimi, mutta minkäs teet.

Elisa Viihde Viaplaysta löytyy nyt kaksi tuoretta Arnold Schwarzeneggerin elokuvaa. Keskenään ne ovat hyvin erilaisia: Maggie on vuoden 2015 zombidraama, jota Schwarzenegger tähdittää yhdessä Abigail Breslinin kanssa.

Maggie on teinityttö, joka sairastuu vakavasti. Maggien saama tartunta muuttaa kantajansa pikkuhiljaa zombieksi. Maggien isä, Wade pysyy tyttärensä rinnalla, vaikka muutos on jo alkanut.

Toinen Elisa Viihde Viaplayn Arska-uutuuksista on huomattavasti kahjompi Killing Gunther. Maggie pääsi Suomessa teatterilevitykseenkin, mutta Killing Gunther ei.

Gunther, maailman paras palkkamurhaaja, on urallaan onnistunut suututtamaan monia kollegoitaan. Nyt joukko omalaatuisia tappajia päättää yhdistyä ja eliminoida Guntherin, päästääkseen kuninkaaksi kuninkaan paikalle. Mutta Guntherin tappaminen ei olekaan niin yksinkertaista, varsinkin kun hän tuntuu olevan koko ajan askeleen muita edellä.