Elokuvateattereihin palaavassa Avatarissa on sittenkin mukana kohtaus, jota ei vuoden 2009 versiossa nähty

23.09.2022 17:00 Muropaketin toimitus

Vuoden 2009 Avatar julkaistaan uudelleen elokuvateattereissa tänään. Elokuva on katsottavissa kahden viikon ajan.

Ohjaaja James Cameron tiimeineen on tehnyt mielenkiintoisen markkinointitempun jouluna julkaistavalle Avatar: The Way of the Water -elokuvalleen. Koska jatko-osa tuntuu tulevan auttamattomasti myöhässä, Cameron julkaisee elokuvateattereissa uudelleen alkuperäisen Avatar-elokuvan digitaalisesti kohennettuna.

Alun perin uutisoitiin, että Avatarin uudelleenjulkaisu olisi aivan sama kuin vuonna 2009, mutta digitaalisesti hiottuna 4K HDR -muotoon. Nyt Comicbook Movie kuitenkin uutisoi, että elokuvassa on mukana myös kohtaus, jota ei alkuperäisessä nähty.

Uusi kohtaus ei kuitenkaan liity varsinaiseen Avatariin, vaan on lopputekstien jälkeen tuleva maistiainen tulevasta Avatar: The Way of the Waterista. Uutisen mukaan kyseessä ei ole pelkkä teaseri, vaan ihan kunnon pätkä tulevasta elokuvasta.

LUE MYÖS: Näin tehtiin maailman menestynein elokuva – Haastattelussa ohjaaja James Cameron ja Avatar-elokuvan näyttelijät

Avatarin uudelleenjulkaisu on katsottavissa elokuvateattereissa kahden viikon ajan tästä päivästä lähtien. Avatar: The Way of the Water saa ensi-iltansa 14. joulukuuta.