”Elokuvateattereista ei ole todistetusti lähtenyt yhtäkään koronatartuntaketjua” – Myös Finnkinon kilpailija pitää ovensa auki

20.11.2020 17:42 | Muropaketin toimitus

HUS-alueen uusista koronarajoituksista huolimatta elokuvateatterit aikovat pitää ovensa auki.

Kerroimme aikaisemmin Finnkinon pitävänsä Tennispalatsin ja muut teatterinsa auki yli 20 hengen ihmisen yleisötapahtumien kiellosta huolimatta.

Samoilla linjoilla on Finnkinon kilpailija Bio Rex.

”Olemme sitoutuneita tarjoamaan kulttuurialan palveluita kuluttajille koko epidemia-ajan läpi, tarjonnan ollessa tällä hetkellä hyvin rajattua. Uudenmaan Sairaanhoitopiiriin ensi maanantaina 23.11. voimaan astuva 20 henkilön kokoontumisrajoitus on valitettava, mutta myyntijärjestelmämme ansiosta pystymme mukauttamaan liiketoimintaamme rajoituksiin nopeallakin aikataululla. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että myyntijärjestelmä rajoittaa automaattisesti asiakasmäärän 20 henkilöön per elokuvanäytös ja jättää asiakkaiden väliin reilusti istumapaikkoja, jolloin asiakas voi turvallisin mielin nauttia itse elokuvanäytöksestä”, kertoo BioRex Cinemasin toimitusjohtaja Aku Jaakkola ketjun tiedotteessa.

Samassa tiedotteessa muistutetaan, että Suomessa elokuvissakäyntejä on kertynyt juhannuksen jälkeen maanlaajuisesti jo yli miljoona, globaalisti reippaasti yli 100 miljoonaa, eikä elokuvateattereista ole raportoitu lähteneen vielä yhtäkään tartuntaketjua.

Muropaketin uusimmat