Uusimmat

Emilia Clarke ja George R.R. Martin paljastivat uusia yksityiskohtia Jon Snow’n omasta Game of Thrones -sarjasta

27.06.2022 08:37 Muropaketin toimitus

Viime viikolla paljastettiin (taas) uuden Game of Thrones -sarjan olevan tekeillä. Toisin kuin muut huhutut spin-offit, tämä projekti keskittyy toteutuessaan tutun hahmon edesottamuksiin.

Mikäli uutinen meni tutkasta ohi, kertaa se täältä ja olet taas kärryillä:

Alkuperäinen Game of Thrones -sarja saa jatkoa – Kit Harington palaa rooliinsa

Nyt Jon Snow’n omasta sarjasta on saatu hieman lisää tietoa. Painotettakoon tosin tässä kohtaa, että HBO ei ole vielä virallisesti sarjaa vahvistanut, ja projekti oli ylipäänsä alkutekijöissään.

Mutta asiaan:

Game of Thrones -kirjailija George R.R. Martin on paljastanut blogissaan sarjan työnimeksi Snow eli suomalaisittain Nietos.

Daenerys Targaryenia esittänyt Emilia Clarke on puolestaan kertonut BBC:n haastattelussa Jon Snow’n näyttelijä Kit Harington olevan hyvin vahvasti mukana sarjan kehitystyössä, ja itse asiassa Harington on jopa ideoinut sarjan itse.

Myös Martin on vahvistanut asian:

”Kit Harington esitteli idean meille. En voi vielä paljastaa teille kirjoittajia tai showrunnereita, koska sarjaa ei ole vielä vahvistettu… mutta Kit toi heidätkin mukanaan, ja he ovat loistavia”.

George R. R. Martin on mukana Snow’n tekijätiimissä, kuten muissakin Game of Thrones -sarjoissa, mutta Emilia Clarke ei ole rooliinsa enää palaamassa.

Ensimmäinen uusi Game of Thrones -sarja sitten vuonna 2019 päättyneen ”emosarjan” on elokuussa alkava House of the Dragon.