Emilia Clarke näytti Game of Thronesin jälkeen Leonardo DiCapriolta – Nyt näyttelijä kertoi, mitä hänen päässään oikein tapahtui

22.02.2021 08:21 | Muropaketin toimitus

Emilia Clarke näytteli Game of Thronesissa Daenerys Targaryenia peruukki päässään, mutta viimeisellä tuotantokaudella näyttelijä värjäsi myös omat hiuksensa vaaleiksi.

Homma ei mennyt kuitenkaan ihan suunnitelmien mukaisesti, sillä Clarken hiukset kärsivät värjäysaineista pahemman kerran.

Kun Game of Thronesin viimeinen jakso oli kuvattu, sai tukka lähteä.

”Viimeisen kauden jälkeen hiukseni olivat niin kärventyneet, että minun piti leikata melkein kaikki pois. Minulla oli samanlainen poikatukka kuin Leonardo DiCapriolla Romeo + Juliet -elokuvassa”, Clarke kertoi InStylen haastattelussa.

”Nyt hiukseni ovat taas kasvaneet ja hoidan niitä enemmän kuin voisi kuvitellakaan. En ole mistään saavutuksestani yhtä ylpeä, enkä aio leikata niitä enää koskaan”.

Game of Thronesin ensimmäinen spinoff House of the Dragon alkaa HBO Max -palvelussa ensi vuonna. Koska kyseessä on kuitenkin kauas menneisyyteen sijoittuva tarina, ei Clarkella ole osaa tai arpaa sen tekemisessä. Tällä hetkellä Emilia Clarke on muutenkin jonkinlaisella sapatilla: näyttelijä on kiinnitetty vain The Amazing Maurice -animaatioelokuvaan.

Muropaketin uusimmat