Uusimmat

Emily Blunt alkoi itkeä Tom Cruisen edessä – Top Gun -tähti tuijotti naista pitkään hiljaa ja sanoi sitten jotain täysin odottamatonta

12.12.2022 08:40 Muropaketin toimitus

Emily Blunt on muistellut vuoden 2014 Edge of Tomorrow -elokuvan tekemistä.

Niin sanotut eksopuvut olivat keskeinen osa Doug Limanin ohjaaman Edge of Tomorrow’n tarinaa. Emily Bluntin ja muiden näyttelijöiden harmiksi kuvauksissa käytetyt puvut eivät suinkaan lisänneet käyttäjien voimia, kuten elokuvassa, vaan olivat raskaita ja kömpelöitä käyttää.

SmartLess-podcastissa vieraillessaan Emily Blunt muisteli, miten haastavat Edge of Tomorrow’n kuvaukset olivat, ja millaisen yllättävän neuvon hän vastanäyttelijänään toimineelta Tom Cruiselta heikolla hetkellään sai.

”Meidän piti käyttää näitä valtavia pukuja, ja olisi ollut hienoa toteuttaa ne cgi:llä, mutta halusimme toteuttaa ne oikeasti. Kun asujen sanotaan olevan ’taktiset’, voi luulla niiden olevan kivat ja mukavat. Noissa asuissa ei ollut mitään mukavaa. Ne painoivat melkein 40 kiloa ja olivat niin raskaita. Kun ensimmäistä kertaa sovitin asua ylleni, aloin itkeä, eikä Tom Cruise tiennyt mitä tehdä”, Blunt paljasti.

Emily Blunt kertoi itkien, ettei tiedä miten jaksaa kuvata Edge of Tomorrow’n ja totesi joutuvansa pian paniikkiin.

Tom Cruise reagoi tilanteeseen tavalla, jota Top Gun -tähdeltä ei ensimmäiseksi odottaisi:

”Hän vain tuijotti minua pitkän aikaa, tietämättä mitä tehdä, ja sitten hän sanoi: ’Nyt ihan oikeasti, älä ole tuollainen nynny, okei?'”.

(Suomeksi käännettynä lause kuulostaa huomattavasti siivommalta kuin englanniksi. Tom Cruisen kommentti kuului tarkalleen: ”Come on, stop being such a pussy, ok?”)

Kommentti sai Bluntin repeämään ja tilanteen laukeamaan. Edge of Tommorow’kin saatiin sitten lopulta kuvattua, ja hyvä että saatiin, sillä lopputuloksena oli yksi 2010-luvun parhaista Hollywood-scifi-elokuvista.

Edge of Tomorrow löytyy suoratoistona HBO Maxista.