Uusimmat

Emma Stone vihasi uuden elokuvansa nimeä – sitten ohjaaja vaihtoi sen vielä huonompaan

Kuva © 2024 Searchlight Pictures

26.06.2024 09:28 Muropaketin toimitus

Näyttelijät Emma Stone ja Willem Dafoe jatkavat yhteistyötään ohjaaja Yorgos Lanthimosin kanssa uudella Kinds of Kindness -elokuvalla, joka saapuu Suomen teattereihin heinäkuussa.

Kinds of Kindness on ”kolmesta osasta rakentuva tarina, joka kertoo miehestä, jolla ei ole valinnanvapautta, mutta joka haluaisi kuitenkin hallita itse omaa elämäänsä; poliisista, joka havahtuu siihen, että hänen merelle kadonnut vaimonsa palaa takaisin täysin muuttuneena; ja naisesta, joka on päättänyt löytää erään erityiskykyjä omaavan ihmisen, josta on tuleva suuri hengellinen johtaja.”

Kinds of Kindnessin avainrooleissa nähdään Emma Stonen ja Willem Dafoen lisäksi Jesse Plemons, Margaret Qualley, Hong Chau, Joe Alwyn, Mamoudou Athie ja Hunter Schafer.

Kinds of Kindnessin nimi oli alkujaan ”R.M.F.”. Emma Stone vihasi sitä, ja teki asian selväksi myös Yorgos Lanthimosille. Tämän jälkeen titteli vaihtui ja elokuvaa alettiin kutsua nimellä ”And” eli suomalaisittain”Ja”.

Se oli puolestaan Willem Dafoen mielestä kamala valinta.

”Olimme New Orleansissa kuvaamassa ja kadulla ihmiset tulivat kysymään, mitä teen siellä. Kerroin tekeväni elokuvaa ja sitten minulta kysyttiin mikä sen nimi on. Vastasin ’Ja’. Väki sitten vastasi, että joo joo, mutta mikä leffan nimi on? Kun sitten vastasin taas Ja, ihmeteltiin että mitä helvettiä? Mikä tuollainen nimi muka on”, Dafoe kertasi.

Emma Stonen mukaan And olisi ollut surkea nimi myös sen takia, että sen hakeminen vaikka Googlella olisi aivan mahdotonta.

Lopulta nimeksi sitten vaihtui Kinds of Kindness. Elokuvan ensi-ilta on Suomessa perjantaina 5. heinäkuuta.

Stone kertoi SiriusXM:n The Spotlight With Jessica Shaw -ohjelman haastattelussa.