Uusimmat

Emma Stonen odotettu A24-sarja The Curse tulee Suomeen tammikuussa

Kuva: © SkyShowtime

17.11.2023 08:09 Muropaketin toimitus

Kehuttu The Curse -satiiri nähdään Suomessa suht tuoreeltaan.

SkyShowtime on julkaissut trailerin The Curse -sarjasta, joka alkoi Yhdysvalloissa viime viikolla Paramount+-palvelussa. Emma Stonen tähdittämän mustan komedian kolme ensimmäistä jaksoa nähtiin jo lokakuun alussa New Yorkin elokuvajuhlilla.

Suomeen The Curse saapuu perjantaina 5. tammikuuta. Julkaisupäivänä tarjolle tulee viisi ensimmäistä jaksoa, minkä jälkeen jaksoja julkaistaan viikoittain. Sarja koostuu kymmenestä jaksosta.

Vastaavina tuottajina toimivien Benny Safdien ja Nathan Fielderin yhdessä luoman ja käsikirjoittaman The Cursen keskiössä ovat vastanaineet Whitney ja Asher Siegel, joilla on hankaluuksia saada näkemyksiään ympäristöystävällisestä asumisesta läpi pienessä Españolan yhteisössä New Mexicossa. Asiat mutkistuvat, kun omalaatuinen tosi-tv-tuottaja Dougie näkee heidän tarinassaan mahdollisuuksia.

Stonen lisäksi sarjassa esiintyvät Fielder, Safdie, Barkhad Abdi, Corbin Bernsen ja Constance Shulman.

The Curse -sarja on Showtimen ja A24:n yhteistuotanto. Fielder on mukana myös ohjaajana. Emma Stone toimii vastaavana tuottajana, samoin Dave McCary ja Ali Herting Fruit Tree -nimen alla. Josh Safdie on myös mukana vastaavana tuottajana Elara-nimen alla.

The Curse

Kuva: © SkyShowtime