“En tehnyt alastonkohtauksiani, jotta jätkät voisivat katsella tissejäni”, Game of Thrones -tähti Emilia Clarke tuskaili

27.05.2019 06:51 | Muropaketin toimitus

Game of Thrones -tähti Emilia Clarke on kertonut jättäneensä Fifty Shades of Grey -elokuvan pääosaroolin väliin Game of Thronesin alastonkohtausten takia.

The Hollywood Reporterin järjestämässä ”pyöreän pöydän keskustelussa” Emilia Clarke, Danai Gurira (Black Panther), Niecy Nash (When They See Us), Patricia Arquette (The Act), Christine Baranski (The Good Fight) ja  Michelle Williams (Fosse/Verdon) keskustelivat elokuvien tekemisestä ja eri rooleista.

Keskustelun aikana Clarke kertoi ja kertasi jättäneensä Fifty Shades of Grey -elokuvien (2015-2018) pääosan väliin koska oli esiintynyt niin paljon ilman rihman kiertämää Game of Thronesin Daenerys Targaryenina.

”Rakastan ohjaaja Sam Taylor-Johnsonia ja mielestäni hänen visionsa elokuvasta oli kaunis. Siinä vaiheessa alastonkohtauksistani Game of Thronesissa oli kuitenkin kulunut jo pitkä aika, ja silti se oli ainoa asia josta minulta kysyttiin, vain koska olen nainen”, Emilia Clarke muisteli ja kertasi syitä, miksi hän ei halunnut esiintyä sadomasodraamassa.

”Sellainen on helvetin ärsyttävä ja olen lopen kyllästynyt siihen, koska riisuuduin vain hahmoani varten – en tehnyt sitä, jotta joku jätkä voisi tsekata tissini, herra paratkoon.”

Jos Emilia Clarke olisi suostunut mukaan Fifty Shades of Greyhin, olisi alastomuuteen ja seksuaalisuuteen liittyvät utelut vain yltyneet, eikä hän halunnut kantaa tätä stigmaa koko loppu-uraansa. Niinpä projekti sai jäädä väliin, ja Clarke suuntasi muiden haasteiden pariin.

Kyseessä ei ole suinkaan ensimmäinen kerta, kun Emilia Clarke on tuskaillut alastonkohtauksiaan julkisuudessa.

”Halusin vain tehdä voimaannuttavan kohtauksen, joka ei olisi seksuaalinen”, Emilia Clarke muisteli huhtikuussa kohtausta, jossa hänen vaatteensa paloivat pois. ”Olin alasti, mutta se oli voimakas kohtaus. Saan paljon paskaa niskaani, koska olen tehnyt alastonkohtauksia ja seksikohtauksia. Sellainen on hyvin epäfeminististä. Naisia vihaavat naiset on ongelma ja jotain järkyttävää”.

Muropaketin uusimmat