Uusimmat

Ernest Cline on kirjoittamassa Ready Player One -kirjalleen jatkoa

13.12.2017 17:11 Muropaketin toimitus

Ernest Cline on ilmoittanut olevansa Ready Player One -romaanin jatko-osan parissa. Kirjaan perustuva leffa on tulossa ensi vuonna ja sen ohjaa Steven Spielberg.

Ready Player One -kirjaan pohjautuva elokuva on pian tulossa valkokankaille ja kirjailija Ernest Cline onkin parhaillaan romaanin jatko-osan parissa. Ready Player One on Clinen vuonna 2011 julkaistu esikoisteos.

Cline on kirjoittanut yhdessä Zak Pennin kanssa elokuvan käsikirjoituksen. Leffan ohjaa itse Steven Spielberg ja sen ensi-ilta on ensi vuoden puolella.

“On totta, että olen jatko-osan kimpussa. En voi vielä paljastaa siitä liian paljon, mutta sen voin kertoa, ettei ole mitään inspiroivampaa kuin palata tuttuun maailmaan jonka Steven Spielberg on herättänyt eloon”, fiilisteli Cline haastattelussa.

Cline mainitsi vuonna 2015, että hän on kirjoittanut lukuisia potentiaalisia juonikuvioita Ready Player Onen jatko-osalle. Samana vuonna hän teki rahakkaan julkaisusopimuksen Crown Publishingin kanssa scifi-romaanista, josta ei sen tarkemmin julkisuuteen kerrottu.

Ready Player One on valtaisa pop-kulttuurin nostalgiapommi. Se sijoittuu 30:n vuoden päähän tulevaisuuteen, jossa eletään saastaisessa ja ylikansoitetussa maailmassa. Lohtua eloon tuo VR-systeemi nimeltä OASIS, jonka salaisuuksia päähenkilö alkaa ratkoa.