UUSIMMAT

Esittelyssä Mortal Engines: Tästä on kyse Peter Jacksonin uudessa tieteisfantasiaelokuvassa

04.12.2018 08:01 | Muropaketin toimitus

Perjantaina saa ensi-iltansa loppuvuoden suurimpiin ensi-iltoihin lukeutuva tieteisfantasia Mortal Engines. Mutta mistä elokuvassa oikein on kyse? Kysymykseen vastaa uusi video, jonka Muropaketti julkaisee Suomessa nyt ensimmäisenä.

Philip Reeven romaanisarjaan pohjautuvassa, Christian Riversin ohjaamassa ja Peter Jacksonin tuottamassa sekä käsikirjoittamassa Mortal Enginesissa:

”Ihmiskunta on joutunut sopeutumaan uudenlaiseen elämään luonnonkatastrofin tuhottua sivilisaatiomme satoja vuosia sitten. Suunnattomat liikkuvat kaupungit vaeltavat ympäri maapalloa ja saalistavat säälimättömästi toisiaan. Tom Natsworthy (Robert Sheehan) asuu liikkuvista kaupungeista suurimpiin kuuluvan Lontoon alimmissa kerroksissa. Kohdatessaan vihollisia pakenevan Hester Shawn (Hera Hilmar) hän tempautuu mukaan seikkailuun ja joutuu taistelemaan henkensä edestä. Kahden täysin erilaista ihmistä yhdistää voimansa ja heidän kohtalonaan on muuttaa historian kulkua.”

Tähän mennessä olemme julkaisseet Muropaketissa kaksi haastattelua Mortal Enginesin tiimoilta:

Haastattelu: Christian Rivers teki Peter Jacksonin kanssa Braindeadin ja Taru sormusten herrasta -trilogian – 30 vuoden ”harjoittelun” jälkeen syntyi oma elokuva Mortal Engines

Haastattelussa Hugo Weaving ja Stephen Lang – Matrixin ja Avatarin näyttelijät tekivät vihdoinkin elokuvan yhdessä

Kolmas haastattelu (Peter Jackson) on vuorossa torstaina 6.12. elokuvan arvostelun kera.

Alla olevalla videolla Mortal Enginesista esitellään olennaiset faktat tekijöiden suulla.