Ewan McGregoria hädin tuskin tunnistaa Fargon 3. kauden trailerista

07.03.2017 19:11 | Muropaketin toimitus

Näyttelijä esittää tuplaroolin tulevalla tuotantokaudella.

FX-kanavan Coenin veljesten elokuvaan perustuva hieno Fargo-sarja jatkuu huhtikuussa ja tulevalla kolmannella tuotantokaudella on mukana myös melkeinpä tunnistamattomaksi maskeerattu Ewan McGregor, jota voi ihmetellä juuri julkaistusta ensimmäisestä teaser-videosta.

Noah Hawleyn luoman sarjan kolmas kausi sijoittuu muutaman vuoden edellisen kauden tapahtumien jälkeiseen aikaan ja siinä näyttelevät myös muun muassa Mary Elizabeth Winstead, Shea Whigham, David Thewlis, Thomas Mann, Scoot McNairy, Michael Stuhlbarg, Jim Gaffigan, Hamish Linklater ja HBO:n The Leftoverista tuttu Carrie Coon.

McGregor esittää Emmit ja Ray Stussya, kahta veljestä joista toiselle elämä hymyilee rahan ja menestyksen muodossa. Toinen taas epäonnistuu kaikessa johon ryhtyy ja elämä menee päin helvettiä.

Hahmokuvaukset kertovat näin:

Emmit Stussy on Minnesotan Parkkipaikkojen Kuningas. Komea, itse rikkautensa haalinut kiinteistömoguli ja perheelleen omistautunut mies, joka on omasta mielestään elävä todiste amerikkalaisesta menestystarinasta.”

“Hänen vähän nuoremman veljensä Ray Stussyn tarina on varoittava esimerkki. Kaljuuntuva, kaljamahainen Ray oli high school -kuningas, mutta toimii nyt ehdonalaisvalvojana. Hän on katkera kohtalostaan ja syyttää veljeään epäonnistumisistaan.”

Suomessa Fargon kolmas kausi nähdään HBO Nordicilla huhtikuussa.