Family Guy hiihtää taas Simpsoneiden auraamaa latua: Pitkä elokuva tulossa vihdoinkin

13.08.2018 12:23 | Muropaketin toimitus

Tv:n puolella Seth MacFarlanen luoma Family Guy on edennyt jo 17. tuotantokauteensa.

Aiemmin aamulla julkaisimme jutun tekeillä olevasta Simpsons-elokuvan jatko-osasta, josta kertoi artikkelissaan Wall Street Journal.

Samassa jutussa mainittiinkin näköjään myös Family Guyn hiihtävän jälleen Simpsonien jalanjäljissä, sillä 20th Century Foxin suunnittelee myös Family Guy -elokuvaa, jonka on tarkoitus sekoittaa animaatiota ja oikeita näyttelijöitä. Family Guy -elokuvan kohtalo on täsmälleen sama kuin Simpsons-jatko-osalla, sillä Disneyn ostettua 20th Century Foxin vasta alkutuotantovaiheessa olevien elokuvien tulevaisuus on epäselvä.

Disney astuu puikkoihin ensi vuonna ja on tähän mennessä luvannut tehdä valmiiksi vain kaikki Foxin tuotanto- tai jälkituotantovaiheessa olevat elokuvat.

Family Guy -elokuvaa suunniteltiin jo vuonna 2007, mutta sarjan luoja Seth MacFarlane oli huolissaan siitä, että leffasta ei ehkä olisi tullut tarpeeksi hyvä, koska he tekivät tv-sarjaa samaan aikaan.

Family Guyn 17. kausi alkaa Jenkeissä samana päivänä kuin Simpsoneiden 30. kausi, eli 30. syyskuuta.

Ensi vuonna 20-vuotisjuhliaan viettävää Family Guyta voi Suomessa katsoa ainakin Viaplaysta, josta löytyy tällä hetkellä 15 tuotantokautta.