Faniteoria sai vahvistuksen: Peter ”Spider-Man” Parker nähtiin Iron Man 2:ssa vuonna 2010

27.06.2017 07:25 | Muropaketin toimitus

Iron Man 2

Iron Man on mukana heinäkuussa ensi-iltansa saavassa Spider-Man: Homecomingissa, mutta seittisinko ehti ensin vieraisille peltipään sooloelokuvaan.

Vuonna 2010 ilmestyneessä Iron Man 2:ssa nähtiin kohtaus, jossa Rautamiestä fanittava pikkupoika nosti kätensä Stark Expossa ja uhmasi Justin Hammerin (Sam Rockwell) droidia. Sinnikkään faniteorian mukaan kyseinen poika on nuori Peter Parker, ajalta ennen kuin hän sai supervoimansa.

Nyt Spider-Man: Homecomingissa Hämähäkkimiestä esittävä Tom Holland on vahvistanut faniteorian todeksi.

”Se on Peter Parker”, Holland ilmoitti The Huffington Postin haastattelussa. ”Voin vahvistaa sen nyt. Kävin ihan oikeasti tästä keskustelun Kevin Feigen [Marvel Studiosin pomo] 20 minuuttia sitten […] Pidän ajatuksesta, että Hämähäkkimies on ollut mukana jaetussa universumissa alusta pitäen.”

Vielä vuonna 2010 Marvel Studios vasta aloitteli toimintaansa, ja oli julkaissut ennen Iron Man 2:a vain elokuvasarjan ensimmäisen osan sekä Incredible Hulkin. Spider-Man-elokuvista vastaava Sony Pictures puolestaan vasta suunnitteli The Amazing Spider-Mania (2012). Iron Man 2:n käsikirjoittaja Justin Theroux siis tuskin koskaan odotti että pikkupojan henkilöllisyyteen palattaisiin tai että tiedefani paljastuisi Peter Parkeriksi. Marvelin ja Sonyn tuore yhteistyö mahdollisti kuitenkin uuden sillan rakentamisen Spider-Manin ja Marvel Cinematic Universen muiden elokuvien välille.

Spider-Man: Homecoming saa ensi-iltansa Suomessa 5. heinäkuuta.

Iron Man 2

Muropaketin uusimmat