Uusimmat

Fargo-sarjan viidennelle kaudelle löytyi näyttelijät Mad Menistä, Ted Lassosta ja Twin Peaksista

08.06.2022 19:30 Muropaketin toimitus

Jon Hamm, Juno Temple ja Jennifer Jason Leigh on kiinnitetty Fargo-sarjan viidennelle kaudelle.

Coenin veljesten palkittuun elokuvaan pohjautuvalle Fargo-sarjalle luvattiin jo alkukeväällä viides kausi, mutta nyt myös sen pääosanäyttelijät on paljastettu.

Jokaisella Fargon kaudella on nähty uudet pääosan esittäjät, ja he ovat aina olleet nimekkäitä laatunäyttelijöitä. Näin on myös tulevalla kaudella. Variety uutisoi, että viidennen kauden pääosiin on kiinnitetty Jon Hamm, Juno Temple ja Jennifer Jason Leigh.

Hamm tunnetaan muun muassa tv-sarjasta Mad Men, mutta hänellä on pieni rooli myös tuoreessa Top Gun: Maverick -elokuvassa. Temple esittää keskeistä roolia Apple TV+:n mainiossa Ted Lasso -sarjassa ja Leigh puolestaan muistetaan muun muassa Quentin Tarantinon elokuvasta The Hateful Eight sekä Twin Peaksin uudesta tulemisesta.

Heidän Fargossa esittämistään hahmoista ei ole paljastettu vielä mitään muuta kuin se, että Hammin hahmo on nimeltään Roy, Temple on Dot ja Leighin roolihahmon nimi on Lorraine.

Tulevan kauden kerrotaan sijoittuvan vuoteen 2019 ja kysyvän kysymyksinä, “milloin kidnappaus ei ole kidnappaus” ja “entä jos vaimosi ei olekaan sinun vaimosi”.

Sarjan luonut Noah Hawley jatkaa edelleen vastaavana tuottajana ja ohjaajana myös viidennellä kaudella.