UUSIMMAT

Finnkino alkaa tarjoilla katsojille kahvia kesken elokuvanäytösten

21.01.2020 06:34 | Muropaketin toimitus

Elämyksellisyys ja oheispalvelut ovat jatkuvasti lisääntyviä ilmiöitä elokuvateattereissa. Pelkkä leffa ja popcorn-sanko eivät enää 2020-luvulla riitä.

Finnkinon tuorein tempaus on tarjoilla alati kahvinhimoisille suomalaisille kupposellinen kuumaa kesken näytösten.

Kotisivuillaan Finnkino kertoo Parasta aikaa -erikoisnäytöksistään, joiden vetonaulana toimii kesken elokuvan tarjoiltu kahvikuppi:

”Mikä olisikaan parempi tapa yhdistää ajankohtaiset elokuvat, kiireettömät iltapäivät sekä maistuva kuppi kahvia? Finnkinon uudet Parasta aikaa -näytökset ovat väliajallisia elokuvanäytöksiä, joiden 8 € lipun hintaan sisältyy kahvi. Parasta aikaa -näytöksissä esitämme ajankohtaisia ja laadukkaita suosikkielokuvia kerran kuukaudessa. Kahvi tarjoillaan näytöksen väliajalla salin ulkopuolella. Ensimmäinen Parasta aikaa -näytös järjestetään 29.1. Helsingin Itiksessä ja Tennispalatsissa, Tampereen Atlaksessa ja Turun Kinopalatsissa klo 13.00. Tämän jälkeen näytöksiä järjestetään myös muilla Finnkinon paikkakunnilla. Tiedotamme lisäyksistä verkkosivuillamme alkuvuoden aikana.”

Nähtäväksi jää, millaisen suosion Parasta aikaa tulee keräämään. Finnkino itse uskoo konseptiin niin paljon, että sitä aiotaan jatkaa ainakin kevään ajan.

Muropaketin uusimmat