UUSIMMAT

Finnkino esittää huomenna salaisen leffan – Nyt veikkaamme, mikä Mysteerinäytöksen elokuva on

13.08.2019 12:19 | Muropaketin toimitus

Finnkinon perinteikäs Mysteerinäytös on luvassa taas huomenna keskiviikkona 14. elokuuta.

Jo Mysteerinäytöksen nimi tekee hyvin selväksi homman nimen:

Etsitkö uudenlaista elokuvaelämystä? Oletko valmis haastamaan elokuvan katsomiskokemuksen? Tervetuloa Finnkinon MYSTEERINÄYTÖKSEEN! Seuraava mysteerinäytös järjestetään keskiviikkona 14.8. kaikilla Finnkinon paikkakunnilla. Elokuvaa emme paljasta etukäteen. Kokeile siis jotain uutta ja antaudu elämyksen vietäväksi!

Mysteerinäytöksen elokuvan pituudeksi on ilmoitettu tällä kertaa 1 tunti ja 30 minuuttia, ja ikärajaksi K12. Tämä auttaa arvailussa hieman, sillä nykyään harvahko elokuva on puolitoista tuntia pitkä.

Meidän veikkauksemme Mysteerinäytöksen elokuvaksi on parin viikon päästä ensi-iltansa saava Good Boys (pituus 89 minuuttia). Täyttä varmuutta emme tietenkään voi asialle taata!

Alla Good Boysin synopsis ja traileri.

Kuinka huonosti voi päivä mennä? Superbad, Pineapple Express ja Sausage Party –komedioiden tekijät revittelevät jälleen koulumaailmaan sijoittuvassa elokuvassa Good Boys. 12-vuotias Max (Jacob Tremblay, Room) on paniikissa: hänet on kutsuttu bileisiin eikä hän osaa suudella. Max ja hänen ystävänsä Thor (Brady Noon, Boardwalk Empire) ja Lucas (Keith L. Williams) etsivät kuumeisesti apua tähän kipeään pulmaan ja saavat neronleimauksen. He päättävät käyttää Maxin isän dronea – johon ei tietenkään saisi koskea ilman lupaa – vakoillakseen naapurissa kismailevaa nuorta paria. Kunnianhimoinen yritys menee päin mäntyä ja drone tuhoutuu. Epätoivoinen kolmikko päättää lintsata koulusta korjatakseen tilanteen ennen kuin Maxin isä tulee kotiin. Hakumatkalla vastaan tulee pari yllättävää muuttujaa kuten vahingossa varastettuja huumeita, paint ball –rynnäkkö, poikia takaa-ajavia poliiseja ja kimppuun käyviä teinityttöjä. Elokuvan tekijätiimistä löytyvät Point Grey –tuottajat Seth Rogen ja Evan Goldberg, elokuvien Superbad, Pineapple Express ja Sausage Party käsikirjoittajat, sekä James Weaver (Naapurit). Good Boysin ovat käsikirjoittaneet Lee Eisenberg ja Gene Stupnitsky (The Office). Eisenberg toimii myös elokuvan tuottajana ja Stuipnitsky ohjaajana.

Muropaketin uusimmat