Uusimmat

Finnkinon kilpailija avaa uuden elokuvateatterin Helsinkiin ensi viikolla, mutta ei vieläkään paljasta perusasioita sen tarjonnasta

11.10.2019 20:28 Muropaketin toimitus

Helsingin Pasilassa avataan ensi viikon torstaina 17.10. vuosia rakenteilla ollut Mall of Tripla. Kauppakeskuksen, juna-aseman, toimistojen ja hotellin ohella rakennuskompleksista löytyy myös uusi elokuvateatteri.

Finnkinon kilpailijaksikin tituleerattu Cinamon avasi ensimmäisen elokuvateatterinsa Suomeen viime vuonna. Ensi viikolla Helsingin Kalasataman Redi-kauppakeskuksen teatteri saa seuraa Triplaan avattavasta uudesta teatterista.

Cinamon Tripla on mainittu Cinamonin kotisivuilla, mutta yhdenkään elokuvan näytöksiin ei sieltä voi vielä lippuja ostaa. Tämä sai Muropaketin ottamaan yhteyttä Cinamonin edustajaan ja varmistamaan, aukeaako teatteri varmasti samana päivänä kuin muu Tripla.

”Tämänhetkisten tietojen mukaan avaamme teatterin keskiviikkona 17.10 vaiheittain [17.10. on torstai – toim. huom.]. Ohjelmiston pitäisi tulla näkyviin nettisivuille viikonlopun aikana, selvitämme asiaa. Kannattaa pitää nettisivujamme silmällä”, Muropaketille vastasi Cinamonin Duty Manager.

Luonnollisesti olimme kiinnostuneita kuulemaan, millainen kokonaisuus Cinamonin Triplan toimipiste on. Tiedustellessamme salimäärää ja salien paikkojen määrää, jäimme kuitenkin ilman vastausta:

”Nämä tiedot vahvistuvat myöhemmin”, kuului vastaus – alle viikkoa ennen kuin elokuvateatterin pitäisi aueta yleisölle. Perin erikoista, mutta jäämme toki kiltisti odottamaan paljastuksia.