Uusimmat

Frasier-sarja saa jatkoa – Kelsey Grammerin seuraan liittyy kaksi uutta näyttelijää

16.01.2023 19:30 Muropaketin toimitus

Kelsey Grammer palaa tuttuun rooliinsa Frasier-sarjan jatko-osassa, jota julkaisee Paramount+.

Tulevaan Frasier-sarjan jatko-osaan on tehty kaksi uutta näyttelijäkiinnitystä Kelsey Grammerin rinnalle. Variety uutisoi ensin Nicholas Lyndhurstin kiinnityksestä, ja hieman myöhemmin Jack Cutmore-Scottin mukaan tulosta sarjaan.

Lyndhurst (Only Fools and Horses, Goodnight Sweetheart) esittää tulevassa sarjassa Alan Cornwallia. Cornwall on Frasierin vanha collegen aikainen kaveri, josta on myöhemmin tullut professori. Hahmon kuvataan olevan “brittiläinen, viinaan menevä ja elämää suurempi, ja jonka älykkyys on samalla tasolla kuin Frasierin – mikäli hän vain haluaa käyttää sitä”.

Cutmore-Scott (Tenet, Kingsman: The Secret Service) esittää puolestaan Frasierin poikaa, Freddy Cranea. Hahmon kuvataan olevan “vivahteikas sekoitus isäänsä ja isoisäänsä”. Hän on päättänyt olla seuraamatta isänsä jalanjäljissä, jättänyt collegen kesken ja lähtenyt palomieheksi. Tulevassa sarjassa Freddy ja Frasier ilmeisesti pääsevät korjaamaan keskinäisen suhteensa vanhoja arpia.

Tulevan Frasier-sarjan käsikirjoittajina toimivat Chris Harris ja Joe Cristalli. Grammerin lisäksi muita vanhasta sarjasta tuttuja näyttelijöitä ei toistaiseksi ole vahvistettu olevan mukana.