Uusimmat

Frozen-tähti pyysi anteeksi Let It Go -hittiä – “Ymmärrän nyt mitä olemme menneet tekemään”

08.02.2022 09:29 Muropaketin toimitus

Viime vuonna ilmestyneen Encanto-animaatioelokuvan hitti on saanut Frozenissa Olaf-lumiukkoa esittäneen Josh Gadin mietteliääksi.

Encanton We Don’t Talk About Bruno -kappale on noussut Disneyn kovimmaksi hittikappaleeksi sitten Aladdinin A Whole New Worldin, ja on siis vielä suositumpi kuin Frozenin Let It Go, joka sekin soi erittäin laajalti vuoden 2013 ensi-illan jälkeen [joissakin kodeissa edelleen… – toim. epätoiv. huom.].

We Don’t Talk About Brunon myötä Olafin näyttelijä Josh Gad on alkanut ymmärtää, miksi Let It Gon jatkuva soitto tuntui joistakin niin raskaalta yhdeksän vuotta sitten.

”Se [We Don’t Talk About Bruno] on iso ongelma. En aikaisemmin ymmärtänyt, mitä ihmiset tarkoittivat kertoessaan kyllästyneensä Let It Go -kappaleeseen, mutta ymmärrän nyt. Meillä on kaksi tyttöä kotona ja joka päivä tämä laulu soi”, Gad tuskaili Jimmy Kimmelin haastattelussa.

”Nyt olen häpeissäni, olen pahoillani että teimme sen Let It Go -laulun”.

Gad myös kertoi koettaneensa soittaa We Don’t Talk About Brunoa vielä aiempaakin enemmän, jotta lapset kyllästyisivät siihen. Tämä suunnitelma kuitenkin vain lisäsi kappaleen suosiota perhepiirissä.

Katso koko haastattelu sekä Disney-hittien videot alta.

Frozen, Frozen 2 ja Encanto löytyvät kaikki Disney+:n valikoimasta.