UUSIMMAT

Game of Thrones on yhä yksi maailman suosituimmista sarjoista, vaikka sen loppumisesta on jo kolme vuotta

28.06.2022 17:30 Muropaketin toimitus

Game of Thrones on maailmanlaajuisesti neljänneksi suosituin tv-sarja.

Game of Thronesin päättymisestä on tullut kuluneeksi jo kolme vuotta, mutta sarja pitää edelleen paikkaa maailman suosituimpien sarjojen listalla.

Insiderin uutinen kertoo, että Parrot Analyticsin tekemässä tutkimuksessa Game of Thrones oli maailman neljänneksi suosituin sarja kesäkuussa 2022. Tutkimuksessa seurattiin muun muassa katsojalukuja ja sosiaalisessa mediassa käytävän keskustelun määrää.

Tutkimuksen aikana Game of Thronesin edellä oli kolme sarjaa, joista juuri on julkaistu uusi kausi – Stranger Things, The Boys ja Better Call Saul. Muun muassa Disney+:n Obi-Wan Kenobi jäi Game of Thronesin taakse viidenneksi.

George R.R. Martinin luomaan maailmaan sijoittuva sarja on suosittu myös Yhdysvalloissa. Siellä sen sijoitus oli viides.

Tämänhetkinen tulos ei ole sinänsä mitään uutta, sillä päättymisensäkin jälkeen Game of Thrones on jatkuvasti keikkunut maailman kymmenen suosituimman sarjan joukossa.

Vaikka osa alkuperäisen sarjan faneista olikin jo valmis hautaamaan sarjan sen ristiriitaisen lopetuksen jälkeen, on Game of Thrones edelleen kovaa valuuttaa. Sen pohjalta luotu spinoff-sarja, House of the Dragon alkaa HBO Maxilla ensi syksynä. Tuon lisäksi tulossa on myös muun muassa Jon Snow’n oma sarja.

Muropaketin uusimmat