Uusimmat

Game of Thrones -tähti haukkui Disneyn: ”Mitä v-ttua te oikein puuhaatte?”

25.01.2022 13:25 Muropaketin toimitus

Game of Thronesin Tyrion Lannisterina parhaiten tunnetun Peter Dinklagen mielestä Lumikki ja seitsemän kääpiötä joutaisivat roskakoriin.

Peter Dinklage on tylyttänyt Marc Maronin WTF-podcastissa Disneyn suunnitelmia tehdä uusi Lumikki-elokuva. Sen ohjaa The Amazing Spider-Man -elokuvista tuttu Marc Webb, ja avainrooleissa nähdään ainakin Rachel Zegler (Lumikki) ja Gal Gadot (Paha kuningatar).

Erityisesti Dinklagen kenkää hiertää tapa, jolla lyhytkasvuisia hahmoja kuvataan elokuvassa.

”Koko kuvio on tekopyhä. Ei millään pahalla ketään kohtaan, mutta olin aika järkyttynyt kun Disney kiinnitti ylpeänä latinonäyttelijän Lumikiksi, kun samalla ollaan tekemässä Lumikki ja seitsemän kääpiötä elokuvaa. Ottakaapa aikalisä ja pysähtykää katsomaan mitä tapahtuu. Minusta tässä ei ole mitään järkeä”, Dinklage tuskaili.

”Sitä ollaan niin edistysmielisiä, mutta samalla tehdään sama vitun nurinkurinen tarina seitsemästä kääpiöstä elämässä yhdessä luolassa. Mitä vittua te oikein puuhaatte?”

Peter Dinklage lisäsi vielä toivovansa, että Disney on kehittänyt jonkin uuden kulman klassikkosatuun, mutta epäilee vahvasti, että luvassa on vain vanhan tarinan kierrätys.

Uusi Lumikki-elokuva kuvataan tänä vuonna, joten ensi-ilta lienee vuoden 2023 aikana. Disneyn alkuperäinen Lumikki ja seitsemän kääpiötä -elokuva julkaistiin vuonna 1937.

Muropaketin uusimmat