Game of Thrones -tähti inhosi sarjan vihatuimman kohtauksen tekemistä: “Koko urani kamalin päivä, kukaan ei halunnut olla siellä”

03.11.2020 12:44 | Muropaketin toimitus

Game of Thronesin varmasti vihatuin kohtaus oli Sansa Starkin raiskaus sarjan viidennellä kaudella. Nyt hirmutyön suorittaneen Ramsay Boltonin näyttelijä Iwan Rheon on avautunut aiheesta.

Metro-lehden haastattelussa Iwan Rheon keroi Unbowed, Unbent, Unbroken -jakson tekemisestä seuraavaa:

”Sen (raiskauskohtauksen) tekeminen oli kamalaa. Kukaan ei halunnut olla mukana siinä. Kukaan ei halunnut tehdä sitä, mutta toisaalta jos kerrotaan tarina, pitää se kertoa totuudenmukaisesti. Sitä ei kuitenkaan paisuteltu mitenkään tai muuta. Todella, todella raskasta katsottavaa se silti oli. On kamalaa että sellaista (raiskauksia) tapahtuu, eikä niin pitäisi olla. Sen kohtauksen kuvauspäivä oli urani kamalin”.

Unbowed, Unbent, Unbroken herätti suuresti närää ja kritiikkiä Game of Thronesia kohtaan. Kyseessä ei suinkaan ollut ensimmäinen kerta, kun väkivalta ja hahmojen rääkkääminen olivat esillä sarjassa, mutta tuossa kohtaa katsojien mitta alkoi täyttyä.

Aihe ylitti uutiskynnyksen niin reippaasti, että jopa senaattori Claire McCaskill kommentoi aihetta ilmoittamalla lopettaneensa Game of Thronesin katsomisen Sansan hääyön kauheuksien jälkeen, eikä tainnut olla ainoa.

Muropaketin uusimmat