Uusimmat

Game of Thronesin fanisuosikki paljasti, miksi ei enää pitänyt roolistaan sarjan edetessä

13.04.2022 11:35 Muropaketin toimitus

Game of Thronesissa fanisuosikki Arya Starkia esittänyt Maisie Williams on kertonut tuoreessa haastattelussaan sarjan tekemiseen liittyvistä haasteista.

Maisie Williams kiinnitettiin ”tyttöpoikana” tunnetun Aryan rooliin 12-vuotiaana. Williams pysyi roolissaan sarjan loppuun asti, ja eli toisin sanoen murrosikänsä tietynlaisen roolin kanssa.

Tämä ei ollut helppoa etenkään siinä vaiheessa, kun Williams astui nuoresta tytöstä kohti naiseutta.

”Kun aloin muuttua naiseksi, aloin samalla vierastaa Aryaa, koska en voinut ilmaista roolin kautta sitä, miksi olin itse muuttumassa. Samalla vierastin myös omaa kehoani, koska se ei enää käynyt yksiin sen puolen kanssa minusta, josta koko muu maailma oli innoissaan”, Maisie Williams kertoi Varietylle.

Vaikka tilanne oli haastava, nykyään 24-vuotias Williams pitää yhä oven raollaan mahdolliselle paluulle Aryan rooliin.

”En aio sanoa, etteikö niin voisi koskaan tapahtua, mutten myöskään sano tässä haastattelussa, että olen palaamassa rooliin, koska sitten kaikki alkavat julistaa spin-off-sarjan tekemisestä. Sellaista ei ole tulossa. Voisin palata Game of Thronesiin, jos aika ja ihmiset ovat oikeat.”

Game of Thrones löytyy HBO Maxista, ja samassa palvelussa alkaa ensi elokuussa spin-off House of the Dragon, joka sijoittuu satoja vuosia menneisyyteen.