Game of Thronesin ”pääsarja” loppui kaksi vuotta sitten – Nyt kehitteillä on niin monta uutta sarjaa, etteivät fanitkaan pysy enää perässä

26.05.2021 08:42 | Muropaketin toimitus

Game of Thronesin päättymisestä on tullut kuluneeksi jo kaksi vuotta. Westerosista ei ole kuultu mitään hyvään aikaan, mutta kulisseissa on tekeillä suuria asioita.

HBO kehittelee parhaillaan useita spinoff-sarjoja Game of Thronesille. Niistä pisimmällä on House of the Dragon, josta on julkaistu jo kuviakin.

Tuorein potentiaalinen lisäys HBO:n GoT-perheeseen on 10 000 Ships eli 10 000 laivaa, uutisoi Deadline. Sarjoista Ilman johtolankaa, Kohde, The Mist, Good Wife ja Shooter tuttu Amanda Segel on palkattu laatimaan käsikirjoitus uusimman spinoffin pilottijaksolle. Tästä on tietenkin vielä erittäin pitkä matka siihen, että sarjan tuotanto virallisesti vahvistetaan.

Toteutuessaan 10 000 Ships kertoo soturiprinsessa Nymeriasta, ja sijoittuu aikaan tuhat vuotta ennen emosarjan tapahtumia.

Maaliskuussa loimme Muropaketissa katsauksen siihen, mitä kaikkia uusia Game of Thrones -projekteja on nyt tekeillä. Jutun voi lukea täältä:

Uusia Game of Thrones -tv-sarjoja on tekeillä nyt niin monta, että moni on jo tippunut kärryillä – Tässä päivitetty lista HBO:n kaavailemista spinoffeista