Uusimmat

Game of Thronesin pahimman mulkeron näyttelijä kiisti sinnikkään huhun: “Minulla on ollut faneista vain hyviä kokemuksia”

13.12.2022 20:30 Muropaketin toimitus

Jack Gleeson esitti Game of Thrones -sarjan ilkeää mulkeroa, Joffrey Baratheonia.

Game of Thrones -sarjan Joffrey Baratheonia esittänyt Jack Gleeson paljasti viime viikonloppuna järjestetyssä Game of Thrones -fanitapaamisessa, että fanit ovat käyttäytyneet häntä kohtaan yllättävän kiltisti.

Entertainment Weeklyn mukaan Gleeson kertoi ihmisten arvelevan, että koska kaikki vihaavat Joffreyta, ihmiset purkaisivat vihaansa myös hahmon näyttelijään. Näin ei kuitenkaan ole.

“Olen kiitollinen siitä, ettei minulla ole koskaan ollut negatiivista tapaamista fanien kanssa. Onhan se tietysti mahdollista vieläkin, jos joku haluaa tulla vetämään minua turpaan”, Gleeson kommentoi.

“Monet ovat tulleet luokseni, koska heillä on ollut sellainen käsitys, että ihmiset ovat minua kohtaan kamalia tai että olisin joutunut hyökkäysten kohteeksi… minulle ei kuitenkaan koskaan ole tapahtunut mitään ikävää. Minusta tuntuu, että ihmiset ovat erityisen ystävällisiä minulle sen takia, että he ajattelevat kaikkien hyökkäävän kimppuuni, joten ehkä minun kannattaa jatkaa tuota huhua.”

YouTube-käyttäjä on kerännyt Joffreyn ilkeimmät kohtaukset Game of Thronesissa samaan videopätkään. Video on katsottavissa tästä: