Game of Thronesin viimeisen jakson katsominen oli monelle fanille yhtä helvettiä – Nyt Emilia Clarke kuvaili jakson tekemistä samoilla sanoilla

04.12.2019 12:35 | Muropaketin toimitus

Game of Thronesin loppuhuipennuksen tekeminen oli Emilia Clarkelle työn ja tuskan takana.

Game of Thronesin kahdeksas ja viimeinen tuotantokausi julkaistiin Suomessa maanantaina. Asianmukaisesti Blu-ray-kokoelma sisältää varsinaisten jaksojen lisäksi runsaasti making of -materiaalia.

Minidokumentissa Duty is the Death of Love Daenerys Targaryenia esittävä Emilia Clarke kertoo, miten vaikeaa Danyn viimeinen puhe voitokkaille sotajoukoilleen oli.

”Tiesin että se puhe olisi todella tärkeä ja käytin ihan mielettömästi aikaa opetellakseni sen kokonaan. Ja ensimmäistä kertaa koko Game of Thrones -urani aikana sain palautteeksi ’täydellistä’. Jos ihan pervorehellisiä ollaan – sen puheen opetteleminen oli yhtä helvettiä. Sen keksityn kielen puhuminen oli näännyttävää. En pystynyt melkein tekemään sitä”.

Emilia Clarken kuvaileman puheen voi katsoa alta.

Ja sitten vinkkinä:

Muropaketissa arvotaan ensi sunnuntaina Game of Thronesin viimeistä tuotantokautta ja myös yksi koko sarjan kattava Blu-ray-boksi. Tervetuloa osallistumaan kisaan silloin…