Uusimmat

Geena Davis paljasti, miten törkeästi Bill Murray käyttäytyi näyttelijöiden tavatessa ensimmäistä kertaa

11.10.2022 18:00 Muropaketin toimitus

Geena Davis ja Bill Murray työskentelivät yhdessä vuonna 1990 julkaistussa elokuvassa Quick Change (Keikka putkessa).

Geena Davis on paljastanut tuoreessa haastattelussa (Yahoon kautta), että hänen uransa alkuaikoina Bill Murray käyttäytyi häntä kohtaan epäasiallisesti. Davis näytteli Murrayn kanssa Murrayn itsensä ohjaamassa rikoskomediassa Quick Change, joka julkaistiin vuonna 1990.

Davisin mukaan Murray vaati heti ensimmäisessä tapaamisessa päästä käyttämään häneen hierontalaitetta, vaikka Davis useaan kertaan protestoi sitä vastaan.

“Se oli ikävää. Tapa miten hän käyttäytyi ensimmäisessä tapaamisessamme. Minun olisi pitänyt kävellä ulos tai tiukemmin puolustaa itseäni, missä tapauksessa en olisi saanut roolia”, Davis kertoo ja ryhtyy syyttämään tilanteesta itseään.

Kun haastattelija muistuttaa Davisia, ettei syy ollut hänen, Davis jatkaa:

“Hyvä huomio. Ei ole mitään järkeä harmitella jälkeen päin, ja silti minä harmittelin. Ja aivan oikein, se ei ollut minun syyni.”

Davis ei ole ainoa näyttelijä, joka on viime aikoina avautunut veteraanikoomikon käytöksestä. Aiemmin tänä vuonna Aziz Ansarin esikoisohjauksen kuvaukset jouduttiin keskeyttämään Murrayta kohtaan tehdyn syytöksen vuoksi. Myös Lucy Liu on kertonut välikohtauksesta, joka tapahtui Charlie’s Angels -elokuvan kuvauksissa vuonna 2000.

LUE MYÖS: Bill Murray käyttäytyi törkeästi Charlien enkeleitä tehdessä – Drew Barrymore vahvisti Lucy Liun kertomuksen