Uusimmat

George Clooney kuittaili Johnny Deppille ja Mark Wahlbergille, jotka kieltäytyivät vuoden 2001 hittielokuvasta: “Mahtaa kaduttaa nyt”

20.04.2023 07:20 Muropaketin toimitus

Matt Damonin rooliin Ocean’s Eleven -elokuvassa olivat ehdolla myös Johnny Depp ja Mark Wahlberg.

Näyttelijä George Clooney muistelee haastattelussa (Entertainment Weeklyn kautta) yhteistyötään ohjaaja Steven Soderberghin kanssa. Hän muistelee muun muassa vuonna 2001 julkaistua elokuvaa Ocean’s Eleven, jonka hän teki tuoreeltaan Batman & Robinin jälkeen.

Soderbergh puolestaan oli ohjannut juuri elokuvat Erin Brockovich ja Traffic, joista molemmista hän oli saanut Oscar-ehdokkuuden ja voittanut ohjauspystin Trafficista.

“Ihmiset todellakin halusivat työskennellä Stevenin kanssa”, Clooney kommentoi.

Mutta siitäkin huolimatta osa näyttelijöistä kieltäytyi heille tarjotusta roolista, ja Clooney paljastaa heidät nimeltä.

“Jotkut todella kuuluisat ihmiset käskivät meidän suorastaan painua v*ttuun. Mark Wahlberg. Johnny Depp. Oli myös muita. Mahtaa se nyt kaduttaa. Niin minuakin v*ttu kaduttaa se, että tein Batmanin.”

Clooneyn mukaan sekä Wahlberg että Depp olivat ehdolla Linusin rooliin, johon lopulta kiinnitettiin Matt Damon. Ja ehkäpä parempi niin.

Ocean’s Eleven, sen kaksi jatko-osaa sekä spinoff Ocean’s 8 löytyvät suoratoistossa HBO Maxista.