George Clooney täyttää pyöreitä torstaina, eikä ole järin innoissaan uudesta iästään: ”Parempi tämä silti on kuin olla kuollut”

03.05.2021 08:00 | Muropaketin toimitus

Hollywoodin ahkerimpiin ahertajiin lukeutuvalla George Clooneylla on tällä viikolla syntymäpäivät: torstaina tulee mittariin pyöreät 60 vuotta.

Tuoreessa haastattelussaan Entertainment Tonightin kanssa George Clooney on kommentoinut ikäänsä hirtehiseen sävyyn. Toisin sanoen, näyttelijä ei ole järin innoissaan iästään:

”Mitä tulee 60 vuotta täyttämiseen, kuule, en ole innoissani, mutta on se silti parempi kuin olla kuollut. Otan sen siis vastaan näistä kahdesta vaihtoehdosta”.

Clooneyn tuorein elokuva on Netflixissä julkaistu The Midnight Sky, josta kirjoitettiin Muropaketin arviossa seuraavasti:

Arvostelu | George Clooneyn Netflixissä nähtävä The Midnight Sky -scifi-leffa on harmittavan keskinkertainen tieteistarina

Tänä vuonna ei George Clooneylta uutta elokuvaa ole luvassa, mutta ensi vuodelle on aikataulutettu romanttinen komedia Ticket to Paradise (”Lippu paratiisiin”).