George Clooney vahvisti hurjan huhun kolmen vuoden takaa – Nosti 14 miljoonaa dollaria käteisenä ja sulloi ne kasseihin…

18.11.2020 17:38 | Muropaketin toimitus

George Clooney on antelias kaveri.

Vuonna 2017 George Clooneyn kaveri Rande Gerber kertoi saaneensa näyttelijältä avokätisen lahjan: peräti miljoona dollaria. Clooney ei ole kertomusta vahvistanut saati kieltänyt kolmen vuoden aikana, mutta on nyt kommentoinut aihetta GQ:n haastattelussa.

Ja kyllä, tarina on tosi.

Lahjoitus tapahtui vuonna 2013, samoihin aikoihin kun Gravity-elokuva ilmestyi, eikä Gerber ollut ainoa lahjansaaja.

”Elokuvan tuottajat eivät halunneet maksaa meille, joten meille luvattiin prosenttiosuus elokuvan tuotoista. Tuottajat uskoivat että se floppaisi, mutta lopulta diili paljastuikin oikein hyväksi”, Clooney paljasti.

Reilulla 100 miljoonan dollarin budjetilla tehty Gravity keräsi maailmanlaajuisesti yli 720 miljoonan dollarin lipunmyynnin. Epäselvää on, paljonko Clooneyn siivu tästä oli, mutta joka tapauksessa tuntuva.

Palkkionsa saatuaan George Clooney alkoi ajatella ystäviään, jotka olivat tukeneet näyttelijää vuosikymmenten ajan eri tavoin. Niinpä hän nosti 14 miljoonaa dollaria käteisenä, jakoi ne 14 kassiin ja lahjoitti ystävilleen.

”Ajattelin että jos jään bussin alle, he saavat testamenttini kautta koko omaisuuteni. Miksi vitussa odottaisin sitä että jään bussin alle?”

Muropaketin uusimmat