UUSIMMAT

George R.R. Martin toivoo, että Taru sormusten herrasta: Valtasormukset menestyy – kunhan uusi Game of Thrones -sarja menestyy vielä paremmin

24.05.2022 17:00 Muropaketin toimitus

Fantasiasarjat Taru sormusten herrasta: Valtasormukset ja House of the Dragon julkaistaan alkusyksyllä 2022 samaan aikaan.

Alkusyksyllä fantasian ystäviä hemmotellaan, kun uusi Game of Thrones -sarja House of the Dragon alkaa HBO Maxilla 21. elokuuta, ja heti sen perään 2. syyskuuta alkaa Taru sormusten herrasta: Valtasormukset -sarja Amazon Prime Videolla.

Kisa katsojista ja samalla myös yleisestä arvostuksesta käy varmasti tuolloin kuumana.

Kilpailuhenkinen on myös Game of Thronesin isä George R.R. Martin, paljastaa Variety. Tuoreessa haastattelussa Martin kertoo toivovansa Lord of the Rings -sarjalle menestystä – mutta ei kuitenkaan sen enempää kuin Game of Thrones -sarjalle.

“Toivon, että molemmat sarjat menestyvät. Olen kuitenkin tarpeeksi kilpailuhenkinen. Toivon, että me menestymme paremmin. Jos he voittavat kuusi Emmyä, ja toivon että he voittavat, toivon että me voitamme seitsemän. Mutta kaikesta huolimatta tämä on hyvä juttu fantasialle. Rakastan fantasiaa. Rakastan scifiä. Haluan lisää sarjoja televisioon”, Martin selittää.