Uusimmat

Ghost of Tsushima -peliin perustuva elokuva löysi käsikirjoittajan – pieni ihme, jos olet hänestä kuullut

13.04.2022 16:45 Muropaketin toimitus

Ghost of Tsushima -toimintapelistä suunnitellaan elokuvaa, mutta projekti on vasta alkutekijöissään.

Sonyn yksinoikeuspelistä Ghost of Tsushima on tulossa elokuva, jonka ohjaajaksi on kiinnitetty John Wick -ohjaaja Chad Stahelski. Nyt Comic Book kertoo, että pelileffalla on myös käsikirjoittaja, mutta mitään isoa nimeä ei projektiin ole pestattu.

Ghost of Tsushima -elokuvan käsikirjoittaa yhdysvaltalainen Takashi Doscher. Käsikirjoittaja tunnetaan muutamasta hänen itse ohjaamastaan indie-elokuvasta, kuten Only ja Still, sekä lyhytelokuvista.

Doscherilla ei ole suuren budjetin elokuvia vyön alla, mutta hänen kerrotaan työstävän myös japanilaista hirviöleffaa nimeltä Blue. Tämä on kuitenkin niin epämääräistä tietoa, että sitä ei ole listattu edes IMDB:ssä, jossa jopa Ghost of Tsushima on jo merkitty Doscherin tilille.

Ghost of Tsushima on ylistetty samurai-peli, joka sijoittuu Tsushiman saarelle 1200-luvulle. Peli sai runsaasti kehuja ilmestyessään, ja sille huhutaan olevan tekeillä myös jatko-osa. Peli on saatavilla PS4:lle ja PS5:lle, nykyisin myös laajennettuna Director’s Cut -versiona.

LUE MYÖS: Arvostelu: Samuraiajan Japaniin sijoittuva Ghost of Tsushima on upea kokemus, jossa Zelda kohtaa Sekiron

Muropaketin uusimmat