Gillian Anderson paljasti raadollisen syyn, miksi The X-Filesille ei enää tehdä jatkoa

15.05.2018 08:04 | Muropaketin toimitus

The X-Filesin luoja Chris Carter ilmoitti jo alkuvuodesta, ettei hän aio jatkaa sarjan parissa Gillian Andersonin päätettyä jättää Dana Scullyn roolin 11. kauden myötä. Nyt myös Fox-kanava tuntuu olevan samoilla linjoilla suosikkisarjan lopettamisesta, ainakin toistaiseksi.

TV Line -sivusto uutisoi, ettei Fox-kanavalla ole ”ainakaan tällä hetkellä” aikomuksia palauttaa The X-Filesia televisioon 12. kauden merkeissä. Suunnitelma saattaa tietenkin muuttua, mutta vaikuttaa kauttaaltaan todella epätodennäköiseltä, että vuonna 1993 alkanut sarja saisi enää jatkoa.

Reboot muutaman vuoden päästä on tietenkin ihan oma lukunsa…

Gillian Anderson on kommentoinut Foxin ilmoitusta Twitterissä melko suorasanaisesti. Näyttelijän mukaan The X-Filesin loppuminen ei johdu niinkään hänen lähdöstään, vaan siitä että sarja ei yksinkertaisesti enää kiinnostanut katsojia.

Andersonin mukaan The X-Files menetti loppua kohden lähes 80 prosenttia katsojistaan. Mikäli luku on tosi, ei mikään ihme, jos salaiset kansiot aiotaan pitää suljettuina jatkossa.

”Kunnioita suuresti kollegoitani, mutta olen se ei vaikuta lopettamispäätökseeni… Näyttelijänä haluan kohdata uusia haasteita ja tehdä monenlaisia rooleja. Nyt on aika jättää Scully taakse. Siinä se. Seuraavat pari vuotta ovat aika täynnä jo”, Anderson ilmoitti tammikuussa.

Tuoreen tweetin perusteella Scullyn näyttelijä oli puheenvuorossaan sangen diplomaattinen, ja jätti kertomatta tiettyjä asioita.

Muropaketin uusimmat