God of War -pelistä löydettiin hauska viittaus Avengers: Infinity Wariin

02.05.2018 14:20 | Muropaketin toimitus

Tuoreen God of War -pelin yrmeä sankari Kratos voi koota oman versionsa Infinity Gauntletista.

Viime viikolla ilmestynyt Avengers: Infinity War on jo rikkonut ennätyksiä lippuluukulla, eikä hittielokuva ole todellakaan jäänyt huomiotta myöskään videopelien maailmassa. Nyt huhtikuun lopulla ilmestyneestä God of War -pelistä on löydetty selvä viittaus Infinity Wariin.

Elokuvan keskiössä on tietysti Thanos, joka yrittää koota kaikki kuusi Ikuisuuskiveä kultaiseen Infinity Gauntlet -hanskaansa. Yllättävää kyllä, God of Warista löytyy Kotakun mukaan vastaava varuste.

Jos pelaaja suorittaa God of Warin sivutehtävän nimeltä Family Business, saa hän palkkioksi esineen nimeltä Shattered Gauntlet of Ages. Tähän hajonneeseen varusteeseen voi kerätä kuusi lumousta, jotka vastaavat kuutta Ikuisuuskiveä. Eri puolilta pelimaailmaa kerättävät lumoukset ovat nimeltään Andvari’s Soul, Njord’s Temporal Stone, Eye of the Outer Realm, Ivaldi’s Corrupted Mind, Asgard’s Shard of Existence, Muspelheim Eye of Power.

Viittaus on hyvin ymmärrettävä, sill God of Warilla on muitakin yhteyksiä Marvelin elokuvasarjaan. Esimerkiksi Kratosin heittokirves toimii hyvin samaan tapaan kuin Thorin vasara elokuvissa, ja molemmat sisältävät tietysti Skandinaavisesta mytologiasta lainattuja hahmoja ja tapahtumapaikkoja.

God of War on saatavilla yksinoikeudella PlayStation 4:lle.

Muropaketin uusimmat