Uusimmat

Guardians of the Galaxy -ohjaajalla ei mene lujaa: Ensin tuli potkut Marvelilta, nyt uusi elokuva myöhästyy kuukausilla

09.10.2018 08:33 Muropaketin toimitus

Ohjaaja James Gunn nousi Hollywoodin kermaan Guardians of the Galaxy -elokuvilla. Viime kuukaudet ovat kuitenkin olleet Gunnille vaikeita.

Ensin Disney päätti irtisanoa sopimuksensa James Gunnin kanssa heinäkuussa. Ohjaaja oli juuri valmistautumassa Guardians of the Galaxy Vol 3:n kuvauksiin. Samalla viikolla kun irtisanomisuutinen ilmestyi, piti Gunnin esitellä uutta kauhuelokuvaansa San Diegon Comic Conissa. Tilaisuus peruttiin.

Nyt The Hollywood Reporter uutisoi, että James Gunnin tuottaman BrightBurn-kauhuelokuvan ensi-ilta on lykätty marraskuulta 2018 toukokuulle 2019. Uusi ensi-iltapäivä on 24.5.2019. Samana päivänä elokuvateattereihin saapuvat Disneyn Aladdin, videopelileffa MineCraft ja Stuber, jota tähdittää Guardians of the Galaxy -elokuvista tuttu Dave Bautista.

Kilpailu tulee siis olemaan kova.

Vielä ei ole tiedossa, miksi David Yaroveskyn ohjaaman BrightBurnin julkaisua päätettiin siirtää puolella vuodella. James Gunn ei ole Disney-potkujensa jälkeen haastatteluita antanut, ja THR epäileekin, että BrightBurnin aikataulumuutos liittyy siihen, ettei mielipiteitä jakava ohjaaja-tuottaja ole vielä halukas astumaan toimittajien eteen kommentoimaan paitsi uutta elokuvaa myös elämänsä kipupisteitä.

Muropaketin uusimmat