Guardians of the Galaxy Vol. 3 on elokuvasarjan pisin osa ja samaa luokkaa Avengers: Infinity Warin kanssa

27.03.2023 08:24 Muropaketin toimitus

Ohjaaja James Gunn on vahvistanut huhun, jonka mukaan uusi Guardians of the Galaxy -elokuva kestää noin 2,5 tuntia, siis saman verran kuin Avengers: Infinity War.

Atom Tickets listasi viime viikolla Guardians of the Galaxy Vol. 3:n pituudeksi 149 minuuttia eli kaksi tuntia ja 29 minuuttia. James Gunnin mukaan elokuvan tarkkaa kestoa ei ole vielä hakattu kiveen, mutta Atom Ticketsin ilmoitus pitää paikkansa ainakin suunnilleen.

Twitterissä julkaisemassaan viestissä Gunn myös korosti, että pitkästä kestostaan huolimatta Guardians of the Galaxy Vol. 3:ssa ei ole yhtään löysää mukana. ”Sekuntiakaan ei heitetä hukkaan”, Gunn luonnehti.

Guardians of the Galaxy Vol. 3 saa ensi-iltansa Suomessa 3. toukokuuta.

Elokuvan juonikuvaus:

Marvel Studiosin elokuvassa “Guardians of the Galaxy Vol. 3” rakastettavien retaleidemme remmi on asettunut asumaan Knowherelle. Mutta ei aikaakaan, kun heidän elämäänsä ravistelevat kaiut Rocketin myrskyisästä menneisyydestä. Peter Quill, joka suree yhä Gamoran kohtaloa, joutuu kokoamaan taas joukkonsa ympärilleen ja suuntaamaan vaaralliselle tehtävälle pelastaakseen Rocketin hengen—tehtävälle, jonka epäonnistuminen todennäköisesti tietäisi vartijoiden tarun loppua.