Guardians of the Galaxy Vol. 3:n ensimmäinen traileri vihjailee lähestyvästä lopusta ja esittelee Adam Warlockin

02.12.2022 06:46 Muropaketin toimitus

Guardians of the Galaxy Vol 3

Marvel Studios on julkaissut yön aikana kolmannen Guardians of the Galaxy -elokuvan ensimmäisen trailerin.

James Gunnin ohjaama ja käsikirjoittama Guardians of the Galaxy Vol. 3 on selkeästi vuonna 2014 alkaneen elokuvasarjan loppu – tai ainakin selkeä käännekohta. Gunn itse on jättämässä Marvel Studiosin taakseen ja keskittymässä jatkossa luotsaamaan DC Comicsin hahmoja kilpailevan Warner Bros.:in palkkalistoilla, ja kaveri aikoo selvästi lähteä juhlista näyttävästi.

Guardians of the Galaxy Vol. 3:n trailerissa on mukana vaikka minkälaista otusta ja olentoa, mutta ainakin pitkän linjan Marvel-faneja kiinnostaa varmasti eniten Will Poulterin esittämä Adam Warlock, joka saadaan vihdoinkin osaksi MCU:a Guardians of the Galaxy Vol. 2:n (2017) vihjailujen jälkeen.

Myös Chris Prattin, Zoe Saldañan, Dave Bautistan, Karen Gillanin, Pom Klementieffin, Vin Dieselin, Bradley Cooperin, Elizabeth Debickin ja Sylvester Stallonen tähdittämä elokuva saapuu Suomen teattereihin vapun 2023 alla. Ensi-iltaa odotellessa Disney+:sta voi katsoa viime viikolla ilmestyneen Guardians of the Galaxy: Holiday Specialin, joka kuvattiin samanaikaisesti Vol. 3:n kanssa.

Guardians of the Galaxy Vol 3