Gwyneth Paltrow on lopettanut näyttelemisen – Oscar-voittaja kertoi nyt, millä ehdolla voisi vielä palata kameran eteen

15.01.2021 12:00 | Muropaketin toimitus

Rakastuneesta Shakespearesta Oscarin voittanut ja lukuisissa Hollywood-hiteissä esiintynyt Gwyneth Paltrow on omien sanojensa mukaan lopettanut näyttelemisen, mutta on jättänyt vielä yhden porsaanreiän, josta voi halutessaan palata kameran eteen.

”Jos sulhaseni kirjoittaa jotain ja haluaa minun näyttelevän sen, sitten voin tehdä elokuvan. En voi koskaan sanoa ei koskaan, ja on muutama – – Haluaisin vielä joskus palata näyttelemään lavalle. Rakastin näytelmien tekemistä todella paljon”, Paltrow totesi Naomi Campbellin tuoreella YouTube-videolla, joka löytyy alta.

Gwyneth Paltrow’n puoliso on käsikirjoittaja Brad Falchuk, joka on tehnyt mm. American Horror Storya, Posea, Scream Queensia Gleetä ja Muodon vuoksi -sarjaa.

Gwyneth Paltrow on näytellyt viimeksi The Politician -tv-sarjassa, mutta valkokankaalla hän ei ole esiintynyt enä vuoden 2019 Avengers: Endgamen jälkeen. Paltrow’n tunnetuimpia elokuvia ovat Rakastunut Shakespeare, Marvel Studiosin Iron Manit ja muut supersankariseikkailut, Emma, Dogma, Lahjakas herra Ripley, Sliding Doors ja Hook – Kapteeni koukku.

Muropaketin uusimmat