Haluatko kunnon yrjölimat silmääsi? MTV3 esittää tänään niin huonon elokuvan, että katsojaakin hävettää

27.02.2021 08:10 | Muropaketin toimitus

Yksin kotona on malliesimerkki elokuvasarjasta, joka olisi pitänyt lopettaa ajoissa, mutta helpot taalat saivat studion mopon keulimaan ja jatko-osia väännettiin laadusta tinkien.

MTV3:lla tänään kello 13.00 nähtävä Yksin kotona 4 (Home Alone 4: Takin Back the House, 2002) on yksi huonoimmista näkemistämme jatko-osista kautta aikain.

Elokuvan tarinassa ”Kevin McCallisterin vanhemmat ovat eronneet, ja Kevin asustaa äitinsä kanssa. Mutta joulun poika viettää isänsä rikkaan tyttöystävän kartanossa – ja kuinka ollakaan, vanhat tutut rosvot kiinnostuvat talon aarteista…”

Chris Columbus ei ole tähän roskaan koskenut edes tikulla – ohjauksesta vastaa Rod Daniel.

Alkuperäisten Yksin kotona -elokuvien tähti Macaulay Culkin oli Yksin kotona 4:n ilmestyessä jo 22-vuotias, eli ”hieman” liian vanha Kevinin rooliin. Niinpä neuvokasta rääpälettä esittämässä nähtiin Mike Weinberg, jonka ura päättyi muutama vuosi MTV3:n lauantai-iltapäivän elokuvan tekemisen elokuvan jälkeen.

IMDb:ssa Yksin kotona 4 on saanut arvosanaksi 2,6/10, ja Rotten Tomatoesissa vain 24 prosenttia yleisöstä on pitänyt elokuvaa ”tuoreena”. Siinä oikeastaan kaikki, mitä leffasta tarvitsee tietää…

Muropaketin uusimmat