UUSIMMAT

”Halusin että se erottuu muista” – HBO Max -sarjan seksikohtausta työstettiin seitsemän kuukauden ajan

20.09.2022 13:42 Muropaketin toimitus

House of the Dragon

Game of Thrones -sarja House of the Dragonin neljännessä jaksossa nähty seksikohtaus oli huolellisen työn tulos.

Rhaenyra Targaryenin ja Ser Criston Colen välinen seksikohtaus oli niin tärkeä, että näyttelijät työstivät sitä peräti seitsemän kuukauden ajan, Entertainment Weekly -lehti on paljastanut.

”Kävimme siitä keskusteluja seitsemän kuukauden ajan. Se oli yksi ensimmäisistä asioista, joihin keskityin House of the Dragonia tehdessämme”, Colen näyttelijä Fabien Frankel kertoi House of the Dragonin tekemisestä West of Westeros -podcastissa taannoin.

”Olimme uskomattoman onnekkaita, että Clare Kilner ohjasi nelosjakson. Hän on minusta yksi tämän hetken parhaista televisiosarjojen ohjaajista.”

Samassa yhteydessä Fabien Kilner kertoi halunneensa seksikohtaukseen realistisuutta, vaikka se ei ollut hänelle näyttelijälle välttämättä ihan eduksi:

”Minulle oli tärkeää, ettei se tuntunut taas yhdeltä tarpeettomalta seksikohtaukselta, jossa selkä kiiltelee vähän hiestä, koska se ei ollut mitään sellaista. Jokainen seksiä harrastanut tietää, ettei seksi ole aina niin kaunista. Se ei ole kuvauksellinen, mahtava juttu. Seksihän on etenkin nuorena vaivaannuttavaa. Siihen liittyy epämukavuutta, etsimistä ja toisen kehon ymmärtämistä – puhumattakaan koko homman käytännön puolesta”.

House of the Dragon jatkuu HBO Maxissa ensi maanantaina. Alla tiivis maistiainen tulevista tapahtumista.