”Hän oli T’Challamme, Black Pantherimme ja rakas ystävämme” – Marvel Studios kommentoi Chadwick Bosemanin odottamatonta kuolemaa

29.08.2020 20:54 | Muropaketin toimitus

Marvel Studiosin tuottaja-johtaja Kevin Feige on julkaissut oman lausuntonsa Black Panther -tähti Chadwick Bosemanin kuoleman tiimoilta. 

”Chadwickin kuolema on äärimmäisen musertava asia”, Kevin Feige kommentoi tilannetta Varietyn mukaan.

”Hän oli T’Challamme, Black Pantherimme ja rakas ystävämme. Hän toi mukanaan karismaa ja iloa joka kerta saapuessaan kuvauspaikalle, ja joka kerta valkokankaalla esiintyessään hän loi jotain todella unohtumatonta. Hän esitti useita uskomattomia ihmisiä urallaan, eikä kukaan ollut häntä parempi tuomaan suurmiehiä eloon. Hän oli yhtä fiksu ja ystävällinen ja voimakas ja vahva kuten esittämänsä hahmot. Nyt hän liittyy heidän seuraansa ikoniksi ikiajoiksi. Marvel Studios -perhe suree syvästi Chadwick Bosemanin menettämistä ja ottaa osaa hänen perheensä suruun.”

Kevin Feigen kommentin lisäksi Marvel Studios on julkaissut ”yhtiötason” suruviestin Twitterissä.

Ja kuten olettaa hyvin voi, monet Chadwick Bosemanin kollegat ja muu Hollywoodin väki on myös ilmaissut surunsa somessa.

Comicbookmovie on summannut useita tweettejä yhdelle sivulle, ne voi lukea täältä:

Marvel Cinematic Universe Co-Stars & Hollywood Pays Tribute To Chadwick Boseman After His Tragic Passing

LUE MYÖS: Tapasimme Black Pantherin tekijät ensi-illan alla: Haastattelussa uudet Marvel-tähdet Chadwick Boseman ja Michael B. Jordan