Harmittaakohan Tom Cruisea nyt pahasti? Kate Winslet rikkoi Avatar 2:n kuvauksissa Mission: Impossible -tähden ennätyksen

12.11.2020 07:42 | Muropaketin toimitus

Tom Cruise on tunnetusti aina halukas tekemään itse omat stunttinsa, ja temput ovat käyneet vuosien saatossa yhä hurjemmiksi.

Vuonna 2011, Mission: Impossible – Rogue Nationia tehdessään, Tom Cruise oli sukelluksissa kuusi minuuttia ilman lisähappea. Vaikuttava saavutus, mutta nyt näyttelijän edelle on tässä sarjassa kirinyt nyt toinen nimekäs Hollywood-tähti.

Avatar 2:n kuvauksissa Kate Winslet näytteli veden alla hengittämättä peräti seitsemän minuuttia ja 14 sekuntia, kertoo Entertainment Tonight.

”Se oli mahtavaa ja olin hyvin ylpeä itsestäni sen jälkeen, enkä varmaan ikinä pysty tekemään sitä uudelleen. Kohtaus tehtiin neljän intensiivisen harjoitteluviikon jälkeen ja se tapahtui sukellusharjoituksia varten tehdyssä altaassa. Mutta rakastin sitä”, Winslet kuvaili kokemustaan

Avatar 2 saa ensi-iltansa joulukuussa 2022. Ainakin tällä tietoa.

James Cameronin ohjaamaa elokuvaa tähdittävät myös Sam Worthington, Zoe Saldana, Stephen Lang, Giovanni Ribisi, Joel David Moore, Dileep Rao, CCH Pounder, Matt Gerald, Cliff Curtis, Edie Falco, Brendan Cowell, Michelle Yeoh, Jemaine Clement, Oona Chaplin, CJ Jones, ja Vin Diesel.

Muropaketin uusimmat