Uusimmat

Harrison Fordin ja Brad Pittin vuoden 1997 elokuva ei syntynyt helpolla – näyttelijät väänsivät kättä melkein joka asiasta

06.06.2023 07:00 Muropaketin toimitus

Harrison Ford ja Brad Pitt näyttelevät pääosia Alan J. Pakulan ohjaamassa rikosdraamassa The Devil’s Own (1997).

Esquiren pitkässä haastattelussa Indiana Jones -tähti Harrison Ford muistelee muun muassa vuoden 1997 elokuvaansa The Devil’s Own, missä hän otti yhteen vastanäyttelijänsä Brad Pittin kanssa useampaan otteeseen.

Ford kertoo, että molemmilla näyttelijöillä oli oma visionsa siitä, miten elokuvan kuuluisi mennä ja tämä aiheutti ongelmia. Nykyisin hän kuitenkin kertoo pitävänsä tuosta Alan J. Pakulan ohjaamasta elokuvasta todella paljon.

“Ihan ensimmäiseksi, ihailen Bradia. Mielestäni hän on upea näyttelijä ja todella hyvä tyyppi. Mutta emme päässeet yhteisymmärrykseen ohjaajasta ennen Alan Pakulaa, joka oli aiemmin työskennellyt kyllä minun kanssani mutta ei Bradin”, Ford kertoo.

Veteraaninäyttelijä selittää, että hän halusi elokuvassa omasta hahmostaan monitahoisemman kuin se alun perin oli kirjoitettu, ettei tarina olisi ollut pelkkä hyvän ja pahan taistelu. Kaksikko ei kuitenkaan tahtonut päästä yhteisymmärrykseen, kuinka tuo olisi pitänyt toteuttaa.

“Ymmärrän, miksi hän halusi pitää oman näkemyksensä ja minä omani – tai koitin vääntää omaa näkemystäni väkisin, ja on ihan reilua sanoa, että niin Brad varmastikin ajatteli. Se oli vaikeaa. Mutta pidän elokuvasta todella, todella paljon.”

The Devil’s Own ei ole tällä hetkellä katsottavissa Suomen suoratoistossa mistään palvelusta. Myynti- ja vuokraversio on saatavilla.