Uusimmat

Harry Potter -tähti paljasti: “Melkein lopetin Liekehtivän pikarin jälkeen”

12.10.2018 08:20 Muropaketin toimitus

Läheltä piti ettei Warner Bros. Pictures joutunut etsimään uutta näyttelijää Ron Weasleylle vuoden 2005 Harry Potter ja liekehtivä pikari -elokuvan jälkeen.

The Independent -lehdelle antamassaan haastattelussa brittinäyttelijä Rupert Grint, 30, muistelee uraansa ja tietenkin Harry Potter -elokuvia, jotka nostivat hänet maailmanmaineeseen. Vaikka J.K. Rowlingin luomassa velhomaailmassa seikkailu oli ikimuistoinen kokemus, ei Grint muistele aikoja Tylypahkassa ainoastaan lämmöllä.

”Harry Potterin näyttelijöinä olimme aina tekemisissä aikuisten kanssa. Omaksuimme heidän huumorinsa ja viittauksensa. Muistan miten palasin kuvauksista kouluun tekemään kokeita, ja tunsin oloni muiden lasten seurassa todella irralliseksi. Meillä oli todella vähän yhteistä, mikä oli aika eristävää. Sen takia meillä oli varmaan niin tiivis yhteisö kuvauspaikalla”, Grint kertasi.

Koulussa käyminen oli kuitenkin vain yksi nuoren näyttelijöiden huolista.

Neljännen Harry Potterin eli Liekehtivän pikarin kohdalla Rupert Grint oli todella kyllästynyt olemaan yksi maailman tunnetuimmista teineistä.

”Olin juuri suorittanut toisen asteen koulutuksen loppukokeen. Mietin silloin, haluanko todellakin jatkaa näiden elokuvien tekemistä? Se oli aikamoinen taakka ja selvästi iso uhraus. Moni ottaa anonymiteetin itsestäänselvyytenä, sitä voi mennä tavallisia juttuja ja käydä ulkona. Meille se kaikki oli erilaista ja vähän pelottavaakin. Mietin aina välillä, että nyt saa riittää”.

Grint päätti kuitenkin jatkaa ja teki vielä neljä Harry Potter -elokuvaa, kunnes elokuvasarja päättyi vuoden 2011 Harry Potter ja Kuoleman varjelusten toiseen osaan. Sen jälkeen Grint on näytellyt lähinnä tv-sarjoissa, kuten Snatch ja Sick Note.