Harry Potter -tähti tunnusti olleensa huumekoukussa vuosia: ”Toivoin läheisteni kuolevan, jotta saisin tekosyyn vetää kamaa”

05.08.2020 12:25 | Muropaketin toimitus

Harry Potter -elokuvissa katalaa Lucius Malfoyta esittänyt Jason Isaacs on paljastanut olleensa vuosia päihderiippuvainen.

Myös elokuvista Isku Mogadishuun ja The Patriot sekä tv-sarjoista The OA, Castlevania ja Star Wars: Rebels tuttu Jason Isaacs päätyi huumekoukkuun jo nuorena kehitetyn alkoholismin kautta.

Juominen alkoi 12-vuotiaana ja päihderiippuvaisuus jatkui vuosikymmeniä, kunnes Isaacs sai vihdoin kiskottua itsensä irti.

”Muistan hetken vähän ennen raitistumistani, jolloin tajusin että vaikka kaikki tuntemani ihmiset kuolisivat, en välittäisi asiasta paljoakaan. Itse asiassa saattaisin jopa pitää siitä, koska olisin saanut hyvän syyn istua yksin ja vetää huumeita”, Jason Isaacs paljasti The Big Issuelle hiljattain.

Nyt 57-vuotias Jason Isaacs on irti päihteistä, ja kiitollinen asiasta.

”16-vuotias minä voisi olla yllättynyt siitä, että olen nykyään kunnossa. Että pystyn olemaan onnellinen pienistä asioista. En aina, enkä täysin, mutta riittävän paljon.”

Muropaketin uusimmat