Hauskan teorian mukaan It-tarinan pelle saa aikaan The Shiningin tapahtumat – tsekkaa video

31.10.2017 17:18 | Muropaketin toimitus

Hupaisa faniteoria yhdistää Pennywisen The Shiningin hotelliin.

Internetin yhdeksi parhaaksi puoleksi voi helposti laskea sen, että netin ansiosta eri asioista pitävät ihmiset voivat jakaa toisilleen kaikenlaisia asiallisia teorioita. Kuten esimerkiksi sellaisen, että aiheuttaako It-tarinan erikoispelle The Shiningin yliluonnolliset asiat.

Kyse on kahdesta erittäin suositusta elokuvasta, jotka kummatkin perustuvat saman kirjailijan tuotoksiin. Sekä It että The Shining ovat Stephen Kingin käsialaa, ja Kingin tarinoilla on usein tapana lomittautua toistensa maailmoihin. Tässä tapauksessa hahmo nimeltä Dick Hallorann tepastelee kummassakin tarinassa.

Hallorann, Overlook-hotellin kokki, on yksi The Shiningin päähenkilöistä. Hänet mainitaan It-tarinassa yökerhon tulipalosta selviytyneenä hahmona, joka pelasti Mike Hanlonin isän hengen.

Uusi faniteoria sitoo nämä kaksi maailmaa perin uskottavasti yhteen ehdottamalla, että It-tarinan Losers Club -nuorisoryhmän jäsenillä olisi The Shining -tarinasta tuttu kyky ”hohtaa.” Sillä tarkoitetaan erilaisia yliluonnollisia psyykkisiä kykyjä, kuten esimerkiksi telepaattista kommunikointia ja taitoa nähdä tapahtumia menneisyydestä.

Teorian mukaan Halloranin esiintyminen kummassakin tarinassa tarkoittaa sitä, että ”hohto” on aivan mahdollista myös It-tarinan maailmassa. Onhan monilla Losers’ Clubin jäsenillä samanlaisia kykyjä. Joten voisiko olla mahdollista, että moniulotteinen It-olio voisi olla The Shiningin tapahtumien takana? Video vastaa juuri tähän hupaisaan ja mielenkiintoiseen kysymykseen.