Uusimmat

“Hävettää vieläkin mitä tapahtui” – Matt Damonin ja Channing Tatumin ensitapaaminen ei sujunut hyvin

13.02.2023 19:30 Muropaketin toimitus

Magic Mike -tähti Channing Tatumilla on taipumus panikoida ihailemiensa näyttelijöiden seurassa.

Isoilla tähdilläkin voi mennä sormi suuhun tavatessaan ihailemiansa näyttelijöitä. Magic Mike -tähti Channing Tatum paljastaa Peoplen haastattelussa, että häntä hävettää edelleen tapaaminen Matt Damonin kanssa vuonna 2011.

Tatum oli tuolloin kuvaamassa ohjaaja Steven Soderbergin kanssa elokuvaa Haywire ja istui tämän kanssa Albuquerquessa sijaitsevan hotellin baarissa, kun paikalle tuli Matt Damon. Damon on tehnyt Soderberghin kanssa muun muassa Ocean’s -elokuvia.

Tatum kertoo panikoivansa helposti, kun tapaa kuuluisia ihmisiä.

“Olin hänen suuri faninsa ja olen itse asiassa edelleen. Istuin hänen viereensä ja kysyin että mitäs tyyppi, mistäs olet kotoisin. Ja saman tien ajattelin, että hitto vie, kysyin juuri Matt Damonilta, että mistä hän on kotoisin”, Tatum selittää.

Tatumin mukaan Damon otti tilanteen kuitenkin rauhallisesti, eikä ollut huomaavinaankaan toisen hermoilua.

“Hän oli ihan kuin mitään ei olisi tapahtunut. Hän vaan vastasi, että on Bostonista ja kysyi, että mistäs minä olen. Sanoin että Floridasta, mutta päässäni huusin vain I’m sorry, I’m sorry!”

Tatum ja Damon ovat edelleen keskenään ystävällisissä väleissä. Tatum arvelee, ettei Damon ehkä enää edes muista koko tilannetta, mutta hän itse silloin tällöin kokee siitä edelleen häpeää.

“Ajattelen sitä edelleen aina silloin tällöin. Ihan kylmä hiki nousee pintaan, kun ajattelen sitä.”

Tatumin voi nähdä elokuvateattereissa viime viikolla ensi-iltansa saaneessa, kolmannessa Magic Mike -elokuvassa Magic Mike’s Last Dance.