HBO Maxiin on luvassa muutos, joka ei varmasti miellytä palvelun käyttäjiä

09.08.2022 10:59 Muropaketin toimitus

Warner Bros. Picturesin uudet teatterielokuvat on julkaistu HBO Maxissa 45 vuorokautta ensi-illan jälkeen. Tämä on ollut yksi palvelun selvistä vahvuuksista ja varmasti monen käyttäjän mieleen.

Nyt Warner Bros. Discoveryn uusi toimitusjohtaja David Zaslav on päättänyt muuttaa useita edeltäjänsä linjauksia, ja yksi näistä muutoksista on tuoreiden elokuvien julkaisu HBO Maxissa silloin, kun ne keräävät katsojia vielä elokuvateattereissakin.

The Wrapin mukaan Warner Bros.:in elokuvia ei enää välttämättä julkaista HBO Maxissa 45 vuorokauden jälkeen, vaan jokaisen leffan julkaisua suoratoistossa tarkastellaan tapauskohtaisesti.

Zaslavin selvä pyrkimys on korostaa elokuvateatterijulkaisujen arvoa ja saada yleisö katsomaan uutuuksia taas valkokankaalta. Tähän liittyy myös kuuluisa päätös peruuttaa HBO Maxia varten tehdyn Batgirl-elokuvan julkaisu kokonaan.

HBO Maxissa uunituoreina julkaistuja elokuvia ovat esimerkiksi The Batman ja The Matrix Resurrections.

Lisää isoja muutoksia on luvassa HBO Maxiin ensi vuonna, kun palvelu yhdistetään Discovery+-palveluun. Aiheesta kertovan uutisen voi lukea täältä:

HBO Max muuttuu huomattavalla tavalla – Kaksi isoa suoratoistopalvelua yhdistetään ja mukaan tulee mainoksia